Vi som jobber på klinikken

Olivera:

Tannlege Olivera Maksimovic er daglig leder og har jobbet som tannlege siden 2006 med lang erfaring innen konserverende behandling og protetikk. Olivera er en dyktig tannlege med bred erfaring.

Radina:
Tannlege Radina Stojanovic er utdannet ved det Odontologiske Fakultetet, Universitetet i Beograd og har mer enn 12 års erfaring som tannlege. Radina har også vært på videre utdanning på samme Universitetet, Klinikk for periodonti og kirurgi, der skaffet hun seg stor teoretisk og praktisk erfaring.

Norsk lisens fra 2014., norsk autorisasjon fra 2018. Medlem av den Norske Tannlegeforening.

Tidligere har Radina jobbet som tannlege ved Årvoll tannhelse klinikk og tannlegevakt i Oslo, Maksident tannklinikk i Lillehammer og Bogstadveien tannlege i Oslo.

Utenfor jobb elsker hun naturen, og tar seg gjerne en skitur på fjellet når muligheten åpner seg.

Radina er en dyktig, kvalitetsbevisst og utadvendt tannlege som har bred erfaring med blant annet eventuell kirurgisk fjerning av tenner, kariesbehandling, periodontitt, protetikk og endodontisk behandling.Pasientene føler seg trygg under behandling hos Radina og hun svarer på alle eventuelle spørsmål pasientene måtte ha.

Wolfgang:
Hos Olivera Tannhelseteam er vi så heldig og ha et samarbeid med Oral kirurg Wolfgang Feiler. Han har over 20 års erfaring innenfor oral kirurgi og er en svært dyktig spesialist. Feiler har tidligere jobbet på tann- og kjevekirurgisk avdeling ved sykehuset.

Tijana:
Tijana er spesialist i protetikk. Hun ble uteksaminert fra Det Odontologiske fakultet, Universitetet i Beograd (Serbia) i 2003. og 2010. skaffet hun seg spesialistutdannelse innen protetikk. Hun fikk norsk lisens i februar 2020. og siden jobber hun hos oss. 

Hun har jobbet som tannlege i offentlig og privat praksis i 15 år. Med lang og bred klinisk erfaring hjelper hun pasienter med ulike behandlingsbehov, spesielt innen protetikk. Tijana er veldig opptatt av at pasientene skal bli fornøyd med jobben de får. Hun er veldig positiv og smilende.

Manpreet:
Dette er Manpreet Kaur. Hun er utdannet som tannlege ved universitetet i Oslo. Manpreet tilbyr det meste innen tannbehandling, og kan bistå med alt fra den årlige tannsjekken og vanlig tannbehandling til mer omfattende og estetisk behandling. Hun har god erfaring med pasienter som lider av tannlegeskrekk.

Manpreet er en dyktig og kvalitetsbevisst tannlege som tidligere har jobbet i Oslo og jobber nå sammen med resten av teamet hos Olivera Tannhelseteam.

Camilla:
Utdannet som Tannpleier i 2013 og har en master i Folkehelse med periodontitt og livskavitet som tema. Camilla har erfaring innenfor kjeveortopedi og hjelper også til med administrative oppgaver på klinikken.

Evy:
Tannhelsesekretæren vår Evy Koppervik har jobbet som sekretær i mer enn 20 år og kjenner alle våre pasienter på både fornavn og etternavn. Evy er alltid blid og jobber godt med alle våre tannleger.

Shaima:
Shaima har lang erfaring i tannhelsetjenesten og er vår andre faste tannhelsesekretær på klinikken.