Få utført profesjonell tannbleking

Tennene våre er synlige for alle vi møter. For noen kan dette gå utover selvtilliten, og føre til at man ikke ønsker å smile eller vise tennene.

Mat og drikke som rødvin, kaffe, te, røyk og mat med sterk farge kan bidra til misfarging av tennene.

En løsning på dette kan være tannbleking, og her hos Olivera Tannhelseteam tilbyr vi profesjonell tannbleking hvor du selv kan fortsette prosessen hjemme.

Hvordan fungerer tannblekingen?

Hos Olivera Tannhelseteam går vi i dialog med deg for å finne den beste fremgangsmåten og anbefalingen. Prosessen starter med at vi undersøker tennene, renser dem og behandler eventuelle tannsykdommer, slik at du starter med friske tenner.

Deretter tar vi et avtrykk av tennene dine, slik at du får en blekeskinne som du kan ta med deg hjem. Vi gir deg tydelige instrukser slik at du selv kan fortsette tannblekingen hjemme.

Hva skal jeg gjøre etter tannblekingen?

I etterkant av en tannblekingsbehandling kan du oppleve at tennene dine er mer sensitive enn vanlig. Det er derfor viktig at du fortsetter med å bruke fluor daglig. I tillegg er tennene dine mer mottakelige for misfarging den første tiden, og du bør derfor unngå eksempelvis kaffe, rødvin, blåbær og annen mat eller drikke med sterk farge.

Pris på hjemmebleking hos oss er 3000kr, inkludert all materiale.

Kontakt oss for timebestilling eller mer informasjon.

Ofte stilte spørsmål om tannbleking

Hvor mye koster tannbleking?
Profesjonell hjemmebleking hos oss koster 3000 kr. Du skal imidlertid også gjennomgå behandling i forkant for rensing av tennene. Ta kontakt for å få konsultasjon.

Hvordan foregår profesjonell hjemmebleking?
Vi klargjør tennene dine for behandlingen, og støper en blekeskinne. Vi gir deg også tydelige instrukser slik at du kan fortsette tannblekingen hjemme.

Kan jeg spise som normalt under og etter tannbleking?
Tennene dine blir mer sensitive og mottakelige mot misfarging under og etter tannbleking. Unngå høye eller lave temperaturer og mat eller drikke med sterke farger i tiden etterpå.