Hos oss er du og dine tenner
vår lidenskap

Vi som jobber på klinikken

 Tannlege Olivera Maksimovic

Olivera Maksimovic

Tannlege

Tannlege  Radina Stojanovic

Radina Stojanovic

Tannlege

Tannlege  Maria Camilla Fosse

Maria Camilla Fosse

Tannlege

Tannlege  Mavlan Shirali

Mavlan Shirali

Tannlege

Tannlege Fuad Khaiat Mardnli

Fuad Khaiat Mardnli

Tannlege

Oral kirurg  Wolfgang Feiler

Wolfgang Feiler

Oral kirurg

Tannhelseassistent  Mona Cathrine Lesjø Prestegård

Mona Cathrine Lesjø Prestegård

Tannhelseassistent

Tannpleier Regine Borgersen

Regine Borgersen

Tannpleier

Tannhelsesekretær  Nor Aishanjang

Nor Aishanjang

Tannhelsesekretær

Tannhelsesekretæren Evy Koppervik

Evy Koppervik

Tannhelsesekretæren

Tannhelsesekretær Shaima Muhyaldin

Shaima Muhyaldin

Tannhelsesekretær

Er du på utkikk etter fast tannlege i Lillehammer? Hos Olivera Tannlegene er du hjertelig velkommen. Vi vet hvor viktig det er for deg å vite at du har valgt rett tannlege, og vi kan tilby deg den tryggheten du trenger for å ta vare på din tannhelse.

Hos Olivera Tannlegene ser vi på tannlegeyrket som en lidenskap. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gjøre våre pasienters hverdag bedre, og det er lite som er mer tilfredsstillende enn å se en pasients smil etter en behandling. Det er heller ingenting som er bedre enn når våre kunder gir oss skryt for å utgjøre en forskjell for deres helse og livskvalitet.

Husk at et godt og sunt smil reflekterer hvordan du har det på innsiden. Ved å ha en sunn munnhelse forebygger du samtidig tann- og munnsykdommer, du får en god helse, som igjen bidrar til mer glede i hverdagen. Dette er årsaken til at vi ønsker å være din tannlege i Lillehammer.

Sliter du med tannlegeskrekk? Frykt ikke, etter et besøk hos oss går du ut med et smil

Tannlegeskrekk er et vanlig samfunnsproblem som mange sliter med. Med en sånn frykt, utsetter man kanskje jevnlig kontroll, noe som igjen kan føre til en alvorlig og kostbar utfordring. Noen forbinder en slik frykt med tidligere, ubehagelige erfaringer, derfor er det ikke uvanlig at frykten sitter i.

Vi forstår at du frykter å komme tilbake etter dårlige erfaringer tidligere, men vi håper å kunne bevise for deg at vi kan hjelpe deg med å bli kvitt tannlegeskrekken. Hos oss har du kontrollen, slik at du er med på å bestemme underveis i behandlingen.

Olivera Tannlegene er en av Lillehammers største aktører innen tannhelse, og teller totalt 11 ansatte som jobber på klinikken. Hos oss utfører vi både ordinær og avansert tannbehandling, og vi jobber turnus for å kunne tilby våre pasienter en så god behandling som mulig.

Serviceinnstilte tannleger og tannpleiere

Våre tannleger og tannpleiere gjør hele tiden sitt ytterste for at du som pasient skal føle deg vel når du besøker oss. Samtidig sørger vi for at våre pasienter blir i stand til å ta godt vare på tennene sine gjennom alle livets faser. Vi gir deg god rådgivning og regelmessig ettersyn, slik at du kan ha et så flott smil som mulig gjennom hele livet.

Hos oss får du tannbehandling i trygge omgivelser. Derfor har vår klinikk en høy faglig standard, og er blant annet utstyrt med topp moderne utstyr. I tillegg holder vi oss alltid oppdatert på det mest moderne utstyret som kommer på markedet.

Vi har som målsetning om at alle som kommer til oss skal ha mulighet til å ha en god tannhelse med fine og velfungerende tenner. Dette innebærer å fjerne smerter og ubehag i munnhulen. Vi har som mål at våre pasienter skal ha en god tyggefunksjon, kommunikasjonsevne, og mulighet til å kommunisere med andre mennesker uten å føle på ubehag som skyldes av tennene.

Vi tar imot deg både dag, kveld og helg

Vi holder åpent alle dager i uken. Du kan avlegge et besøk mellom klokken 08:00 – 20:00 mandag – fredag, 09:00 – 18:00 lørdag, og 09:00 – 16:00 på søndager. Det koster deg ingenting å ekstra å få en tannlegetime på en helgedag.

Trenger du en akutt time eller ønsker å bestille tannbehandling frem i tid? Ring oss gjerne på tlf 612 56 789, eller benytt deg av vårt skjema for timebestilling. Dersom du ønsker å vite mer om oss, kan du enkelt besøke oss på vår Facebook-profil Olivera Tannlegene.