Tannsmerter og akutte tannproblemer er gjerne svært ubehagelig og smertefult. Hvis du befinner deg i Lillehammer og har behov for akutt tannbehandling, kan du stole på vår tannlegevakt hos Oliviera Tannhelseteam. Vi er her for å hjelpe deg med dine tannhelseproblemer når du trenger oss som mest.

Hvordan kontakte vår tannlegevakt?

Hvis du opplever akutte tannproblemer og det er utenom ordinær åpningstid, kan du kontakte vår tannlegevakt. Når du ringer oss vil en av våre erfarne tannleger hjelpe deg med å vurdere situasjonen din og gi deg råd om behandling og smertelindring. Vi vil også forsøke å få deg inn til en time så raskt som mulig.

Hva gjør du hvis du har tannsmerter i helgene eller på helligdager?

Hvis du opplever tannsmerter i helgene eller på helligdager og har bruk for en akutt tannlegetime, kan du også kontakte vår tannlegevakt. Våre tannleger på tannlegevakten er erfarne og dyktige og vil gi deg den beste behandlingen som er tilgjengelig. Vi tilbyr et bredt spekter av tannbehandlinger og spesialisthelsetjenester for å møte alle dine tannhelsebehov. Når du besøker vår tannlegevakt, vil du bli tatt imot av en tannlege som vil undersøke tennene dine og gir deg den behandlingen som er rett for deg, og som lindrer smertene dine. Vi vil også undersøke om det er behov for ytterligere behandling eller etterkontroll.

Behov for en akutt tannlegetime i Lillehammer? Vår tannlegevakt er her for deg

Hvordan kan du forebygge tannproblemer selv?

Det beste du kan gjøre for å forebygge tannproblemer, er å ha gode rutiner for munnhygiene. Puss tennene dine to ganger om dagen, bruk tanntråd og munnskyllevann. Unngå for mye av sukkerholdige matvarer og drikker, og ha regelmessige tannlegekontroller for å sjekke tennene dine og forebygge eventuelle problemer. Når du først opplever smerter er det viktig å ta kontakt med en tannlege så fort som mulig.

Vi er her for deg

Hvis du har akutte tannproblemer og trenger en tannlege i Lillehammer, kan du nå oss enten her på hjemmesiden vår, eller på akuttelefon 61 25 67 80 om du har behov for hjelp så snart som mulig. Vår tannlegevakt er tilgjengelig for alle når de har behov for det, og vi vil gjøre alt vi kan for å gi deg den beste behandlingen. Vi anbefaler så klart også at du tar vare på tennene dine ved å ha gode rutiner for munnhygiene og regelmessige tannlegekontroller ellers i hverdagen. Det er viktig å ta godt vare på tennene dine for å unngå fremtidige tannproblemer og unødvendige smertefulle opplevelser.

Hos Olivera tannhelseteam er vi opptatt av å gi pasientene våre de beste rådene og behandlingene for å opprettholde en god tannhelse. Regelmessige tannlegekontroller er viktige for å sjekke tennene dine og forebygge eventuelle problemer før de utvikler seg til akutte situasjoner. Ved å følge en sunn livsstil og gode rutiner for munnhygiene, kan du sørge for at tennene dine holder seg sunne og sterke i mange år fremover.

FAQ

Hvor kan man finne akutt tannlegevakt i Lillehammer?

Hvis du befinner deg i Lillehammer og har behov for akutt tannbehandling, kan du stole på vår tannlegevakt hos Oliviera tannhelseteam. Vi er her for å hjelpe deg med dine tannhelseproblemer når du trenger oss som mest. Du kan nå oss på akuttelefon: 61 25 67 80.

Er det en tannlege som holder åpent på helligdager i Lillehammer-området?

Hvis du opplever tannsmerter i helgene eller på helligdager, kan du også kontakte vår tannlegevakt på akuttelefon: 61 25 67 80. Våre tannleger på tannlegevakten er erfarne og dyktige og vil gi deg den beste behandlingen som er tilgjengelig.

Hvordan kan du forebygge tannproblemer?

Det beste du kan gjøre for å forebygge tannproblemer, er å ha gode rutiner for munnhygiene. Puss tennene dine to ganger om dagen, bruk tanntråd og munnskyllevann. Unngå sukkerholdige matvarer og drikker, og ha regelmessige tannlegekontroller for å sjekke tennene dine og forebygge eventuelle problemer.